Observație
  • The was a problem converting the source image.
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/ziua-copil-2016

Menu

Sarbatorind Ziua Copilului prin sport, joaca si joc

Sarbatorind Ziua Copilului prin sport, joaca si joc

Sambata, 4 iunie 2016, inca de dimineata , cu putina teama din cauza prognozei meteo nu prea bune, ne-am strans cu mic si mare pe terenul central al UNEFS (Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport) ca sa ii sarbatorim pe copii. 

Parinti si copii nerabdatori sa alerge si sa se joace au facut cunostinta cu studenti ai UNEFS, si ei pregatiti, dornici sa ne arate ce stiu si sa ne antreneze in joaca!  Supravegheati de “profesori” dragi si priceputi, doamna doctor MihaelaVlaiculescu (Asociatia Sprijin pentru Diabet), doamna lector universitar doctor Urzeala Constanta (un partener drag al Asociatiei, Miss Alina) si doamna asistent universitar doctor Predoiu Alexandra (UNEFS), am inceput distractia si joaca.

Cei mici au pescuit pestisori in bazinul cu apa, ce s-a revarsat din plin peste hainutele lor. Cei mari si-au facut incalzirea prin dans, participand apoi la jocuri de echipa, cu jaloane si cercuri sau “mingea calatoare”. Jocurile au solicitat intens muschii dar si ambitia copiilor…

Mascota “jocurilor de sarbatoare” a fost iepurasul care a adus cu el muzica si dansul.

Parintii, de pe margine, sustineau copiii cu incurajari, apa, sucuri si … glucide, care sa lupte cu hipoglicemia. 

Pescuitul, basket-ul, football-ul, privitul (pentru unii!), fotografiatul, ridicarea glicemiei cu ceva glucide au fost sporturile preferate … IT-istii Asociatiei nu au putut lasa calculatorul si aparatele de monitorizare la o parte, iar schimbul de informatii tehnice si tehnologice a fost la mare cautare printre parinti !

Am avut si surprize  … CONNECT-R ne-a incantat cu muzica si charm-ul lui. A cantat si dansat impreuna cu copiii si le-a impartit diplomele pentru participarea la jocurile copilariei.

Am incheiat ziua in natura, in Gradina Botanica, cu o cautare de indicii. Echipele de exploratori au luat hartile, le-au studiat, au strabatut cararile pline de vegetatie pentru a ajunge acolo unde ii asteptau studentii si indiciile, au dezlegat ghicitori, au pus cap la cap informatii si imagini pentru a intregi puzzle-uri si, in final, au ajuns la “CONCLUZIA”care este de fapt motto-ul care defineste extraordinar de bine aceasta comunitate de oameni frumosi (specialisti, copii, parinti, voluntari, colaboratori): “TOTI PENTRU UNUL SI UNUL PENTRU TOTI!”

Pentru aceasta minunata zi - surpriza multumim UNEFS (profesori si studenti), voluntarilor Asociatiei, Casei de productie ROTON, Fundatiei Make a Wish si mai ales lui Connect-R. Ne-ati facut ziua luminoasa  si speciala, o zi in care a contat doar bucuria, energia, veselia, cantecul, dansul, aventura, increderea si prietenia!

{gallery}ziua-copil-2016:::0:2{/gallery}