Menu

Tabara Dulcineilor 2016

Tabara Dulcineilor 2016

Ca in fiecare an, conform crezului ca cea mai buna ocazie  de a aplica educatia terapeutica unei familii de dulcinel este o “tabara dedicata”, am repetat experienta  devenita traditie si ne-am intalnit cu totii din nou la Tabara Oratia.  

 In spiritul traditiei, si in acest an partener in aceasta “provocare” ne-a fost Roche Romania SRL, care a raspuns rugamintii mele prompt  si caruia nu staruiesc a-I multumi pentru suportul constant si generos.  

Copiii au avut parte de multe activitati distractive: cautare de comori ghidata de indicii, scary si escape room, mult asteptata bataie cu pistoale cu apa, seara de filme la cerere si experienta din ciclul “Micii bucatari”. Anul acesta experienta culinara a constat in pregatirea unui cocktail. Copiii s-au bucurat de un desert delicios iar glicemiile de dupa ne-au demonstrat ca micii bucatari au facut corect calculele pentru carbohidrati. Si pentru ca miscarea este recomandata, parcurgerea traseului cu tiroliana a fost adevarata aventura. Dealurile din imprejurimi ne-au oferit posibilitatea sa culegem flori si plante medicinale pentru ceaiuri ( putina medicina traditionala nu strica sa transmitem mai departe).  

Si pentru ca ingrijirea dintisorilor este esentiala atat pentru cei mici cat si mari Gabi, voluntar de seama cu experienta in domeniu, ne-a invatat cum sa ne jucam spalandu-ne corect pe dinti.   

Sa nu uitam de desene, colaje, pictura si traditionalul foc de tabara, pe toate le regasiti in pozele atasate. 

Va asteptam pe pagina dedicata activitatilor extraordinare pentru detalii privind Scoala de Vara de anul acesta – subiectul principal “ Ce este si cum lucreaza o pompa de insulina ?”

Fara a ma repeta, multumesc parintilor care s-au implicat ca voluntari  dar si celor care ne-au gazduit si ne-au facut sa ne simtim inca un an in siguranta, ca acasa.