Menu

Donatii / Sponsorizari

Asociatia "Sprijin pentru Diabet" s-a nascut din dorinta de a ne ajuta pacientii mai mult decat o facem prin activitatea noastra zilnica si cu posibilitatile oferite de institutiile publice care ne conduc activitatea.

Diagnosticul "diabet zaharat" este asociat de multe persoane cu o condamnare la complicatii (amputatie, orbire, insuficienta renala cu dializa).

Putine persoane stiu insa ca :

Diabetul zaharat tip 2 poate fi prevenit!

Complicatiile diabetului zaharat pot fi prevenite !

Viata copiilor si tinerilor cu diabet insulinodependent poate fi schimbata in bine !

Pentru aceasta este nevoie ca pacientii sa aiba acces la medicul specialist, sa beneficieze de testarea gratuita a glicemiei, sa aiba acces la infomatii despre afectiunea lor si timp suficient in cadrul consultatiei pentru a discuta aceste informatii cu medicul lor personal.

Pentru copiii si tinerii cu diabet zaharat tip 1, insulinodependent, este nevoie de acces nelimitat la posibilitatile de testare a glicemiei, precum si de accesul la procedee inovatoare de monitorizare a glicemiei si de administrare a insulinei.  

Cum pot ajuta?

1Directioneaza 2% din impozitul pe venit
catre Asociatia "Sprijin pentru Diabet" - afla mai multe detalii

2Doneza o suma de bani
direct in contul Asociatiei "Sprijin pentru Diabet" - afla mai multe detalii

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu procedurile sau scopurile in care vor fi folosite donatiile va rugam accesati sectiunea Activitati sau contacti-ne aici.