Menu

Ce imi doresc de la 2014? Sanatate.

Ana, mama lui Alex, diabet de la 11 luni

Anul 2013 a fost una peste alta un an plin pentru mine si familia mea !

In primul rand a fost un an plin de investigatii medicale , un bilant al celor 8 ani de diabet , in care am aflat fericiti si multumiti, gratie eforturilor noastre si multumita lui Dumnezeu ca dulcinelul nostru este OK, diabetul este prietenul nostru in continuare si nu s-a suparat pe noi, dovada lipsa complicatiilor si starea de bine a lui Alex . 

In al doilea rand, mi-am reluat activitatea profesionala, dupa o pauza de 5 ani, decizia mi-a apartinut si atunci cand am renuntat la job si acum cand m-am decis sa reincep munca.

 

In al treilea rand, ne-am mutat la casa noastra, un vis mai vechi de-al nostru , pe care anul acesta l-am implinit. 

In al patrulea rand, marea familie a DULCINEILOR, cu mamici, tatici, d-na dr si dl Vlaiculescu. Multumesc familia Vlaiculescu pentru ca existati, multumesc lui Dumnezeu ca am avut ocazia fericita sa va cunosc si va iubesc din sufletul meu mic si umil.

Multumesc dragilor si iubitilor nostri prieteni ca ne-ati permis sa va numim prietenii nostri, ca ne-am apropiat atat de mult si ca reusim fiecare dintre noi sa fim aproape, ca ne sprijinim cand avem nevoie, neconditionat. Ma bucur pentru ca am avut ocazia sa petrecem mult timp impreuna anul acesta, ca Dulcinei nostri s-au imprietenit si ca se iubesc asa cum stiu ei, se plac pentru ca sunt dulci si stiu ca sunt speciali . Cu adevarat speciali !!

De asemenea, sunt bucuroasa si fericita pentru faptul ca copiii nostri au reusit sa fie posesorii  Dexcom-ului , lucru ce nu este la indemana oricui, dar asa cum spuneam avem copiii speciali si parinti extraordinari !

Ce imi doresc de la 2014, nu multe lucruri, SANATATE in primul rand si apoi ce-o vrea Dumnezeu, daca suntem sanatosi le facem pe toate.

1. Alexutzu sa fie sanatos, sa ramanem in continuare prieteni cu diabetul nostru 

2. Sa fim in continuare alaturi de MAREA FAMILIE a DULCINEILOR 

3. Si sa reusim si noi sa trecem in etapa urmatoare la G4 . 

Va pupam cu drag, va dorim numai bine, sanatate si ce doresc familiei mele va doresc si voua tuturor!!!!

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!