Menu

Lansare trusa Broscuta Humy

Lansare trusa Broscuta Humy

Firma Lilly, implicata in promovarea educatiei terapeutice in diabetul zaharat, a lansat in aceasta iarna un material intitulat "Broscuta Humy", dedicat copiiilor cu diabet si parintilor lor. Trusa contine o carticica "Sa aflam cu Broscuta Humy ce trebuie sa stie copiii despre diabet", un ghid pentru parinti sau alte persoane care au grija de copilul cu diabet, o carticica de colorat + creioane colorate, discul carbohidratilor in care sunt reprezentate principalele alimente atractive pentru dulcinei, o bratara cu inscrisul AM DIABET si cateva instructiuni pe care parintii le pot lasa educatoarei/invatatoarei sau altei persoane in grija careia copilul ramane cateva ore.

Pentru ca am primit aceste truse inaintea taberei de iarna, m-am gandit ca ar fi o surpriza placuta pentru dulcineii mei sa le primeasca intr-un cadru care nu are o asa mare legatura cu diabetul si cu ce trebuie sa faca pentru diabetul lor, respectiv in cadrul unei consultatii in clinica noastra , ci mai curand intr-un mediu asimilabil cu joaca si distractia.

Rezultatul? Niste dulcinei curiosi, veseli, jucausi, care privesc diabetul chiar mai deschis decat ma asteptam eu. Le multumesc astfel parintilor lor, pentru ca au crescut acesti copii foarte frumos si au facut ca diabetul sa faca parte din viata lor ca un "prieten", nu ca un dusman.