Menu

In asteptarea iepurasului - 2014

In asteptarea iepurasului - 2014

Pentru ca se apropie sarbatoarea Pastelui, am invitat dulcineii sa ii pregateasca iepurasului o surpriza! (de fapt, m-am folosit de acest pretext pentru a-i introduce in “familia” noastra pe cei mai noi dulcinei si parintii lor).

Asa ca dragalasii mei au decorat ousoare, au desenat iepurasi si au “construit” cosulete dar si... noi prietenii.

Distractie mare, galagie.. la fel, copii cu degetele pline de vopsea si hainute ... colorate. Rezultatul: o gramada de cosulete pentru ca iepurasul sa stie ca dulcineii mei sunt cei mai cuminti copii si il asteapta cu nerabdare!

Surpriza intalnirii: invitatul de onoare, Dragos Bucur si cele mai dragi “fete” din viata lui. O familie frumoasa, in care diabetul este un prieten, nu un dusman. Un tanar talentat care acum priveste diabetul ca pe un atu, pentru ca il face sa se simta “special” si il determina sa fie atent cu organismul lui.

Sunt convinsa ca orice parinte de dulcinel se intreaba cum va fi copilul lui cand va fi mare, daca isi va putea intemeia o familie, daca va putea fi parinte sau ce meserie isi va putea alege ... Astazi Dragos le-a oferit raspunsuri din viata reala, iar familia si cariera lui sunt dovezi “frumoase” ca viata ...poate fi dulce si fara zahar!

Dragos, Dana, Sofia, va multumim si vrem déjà sa va mai intalnim!

La final : pizza si ... nelipsita fantana de ciocolata. Desertul minune: fructe “plimbate” prin fantana de ciocolata, care imbina utilul ( adica vitamine si fibre ) cu placutul ( adica ciocolata ) a facut din nou minuni : glicemiile dulcineilor au fost in “limite” si nu ...in cer!

Sunt mandra ca aceste intalniri aduc impreuna copii din toata tara si vreau sa le multumesc astfel parintilor lor, care fac eforturile necesare de a veni din Bacau, Galati, Focsani, Campina doar pentru aceste reuniuni, care ne fac cu adevarat sa ne simtim o MARE FAMILIE!