Menu

Oraselul cunoasterii 2017

Oraselul cunoasterii 2017

De cativa ani incoace avem evenimente anuale ale Asociatiei care au devenit deja traditie. Unul dintre acestea este intalnirea inaintea Sfintelor Sarbatori Pascale.

Si daca un rol important in descoperirile si dezvoltarea tehnologiei de ultima ora, folosita in managementul diabetului tip 1, il au chiar parintii copiilor cu diabet, ce alt loc mai potrivit puteam gasi pentru dulcineii nostrii decat Oraselul Cunoasterii - un science center deschis în februarie 2014, în București, unde copiii se "împrietenesc" cu științele, prin joc.

Multumim din suflet pentru gazduire dar mai ales pentru pentru promptitudinea cu care au raspuns solicitarii noastre. Atat copiii cat si parintii au avut parte de o zi frumoasa descoperind fiecare statie de lucru/joaca din minunatul Orasel al Cunoasterii. 

Parintii dulcineilor de azi au dezvoltat sistemul Nightscout -parte componenta a proiectului nostru de Telemedicina pentru copilul insulinodependent sustinut de catre Fundatia Vodafone, si cine stie, poate ca maine, chiar dulcineii nostri isi vor aduce propria contributie in dezvoltarea tehnologiei folosita in diabetul zaharat tip 1.