Menu

Ziua copilului - 2017

Ziua copilului - 2017

Terenul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport (UNEFS) a fost asediat, pe 1 Iunie, de dulcinei. Pentru că o asemenea zi, care le este dedicată, nu putea trece neobservată și nemarcată, Asociația Sprijin pentru Diabet și studenții UNEFS - coordonați de Lector universitar doctor Constanța Urzeală - au pus fiecare câte un umăr și, împreună, le-au oferit celor mici o zi memorabilă. 

A fost rost de joacă și de mișcare, și la umbră, și la soare. S-a desenat pe hârtie și asfalt, s-a colorat, s-a alergat, s-a jucat baschet, badminton sau fotbal, s-a dansat, și cu panglici, și fără. Nimeni în loc nu a a stat! Au fost baloane de săpun și daruri, au fost revederi cu pici, mămici, tătici și bunici veniți și din alte orașe, pentru ca toți să petrecem, împreună, această zi a bucuriei de a fi copil.

Cu siguranță că o zi călduroasă de iunie, cu atâtea emoții și cu atâta agitație, ar fi fost mai greu de trecut cu bine dacă dulcineii noștri nu aveau cu ei doi prieteni buni și foarte (la propriu!) apropiați: senzorul de glicemie și pompa de insulină. Pentru toată starea de bine pe care acestea au adus-o în viața micuților noștri, pentru liniștea și siguranța pe care o resimt părinții lor, suntem datori să mulțumim, încă o dată, Fundației Vodafone Romania, care a fost alături de noi în această zi minunată. În gândurile noastre și pe brațele copiilor.

Multumim HAPE MANUFACTUR  pentru jucariile oferite copiilor !

Petrecerea de 1 Iunie a dulcineilor a avut toate ingredientele unei petreceri reușite, de la muzică și antren până la... pizza fără gluten. 

Vă mulțumim tuturor celor care ați ales să fiți alături de noi în zi de sărbătoare !