Menu

Ziua sanatatii - 2018

Ziua sanatatii - 2018

Sambata 31 MARTIE 2018 ne-am intalnit cu dulcineii la sediul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport pentru a demonstra ca EXERCITIUL FIZIC inseamna nu doar SANATATE ci si DISTRACTIE. Am dedicat activitatile noastre Zilei Internationale a Sanatatii.

Astfel copiii au deprins si practicat tehnici si masuri de prim ajutor (Multumim Dlui Armaselu Adrian, Crucea Rosie) dar au participat si la activitati sportive distractive. “Maestru de ceremonii” a fost dr Constanta Urzeala, ajutoare - studenti UNEFS, elevi si parinti pe care multi dintre voi ii cunoasteti deja. Tehnologia, senzori si pompe de insulina pe care le puteti recunoaste in imaginile alaturate, nu ne-au fost o piedica ci, din contra, de mare ajutor in supravegherea glicemiilor si evitarea hipoglicemiilor.

Activitatea face parte din Proiectul “I’m sweet!”, activitati fizice de losir pentru copiii cu diabet zaharat, program de voluntariat in cadrul proiectului Strategii de integrare in mediul universitar si professional din educatie fizica si sport , prin consiliere si orientare (SICO) – Acord Grant nr 36 / SGU/ NC/ I din 27 octombrie 2017 al UNEFS.

Ne puteti urmari ‘in activitate” si aici (minutul 21.21)